טלפון להזמנות:  052-5602602
צרו עימנו קשר ונגשים גם לכם משאלה
happy, happy, emoticon, smiley, face
FacebookYoutubePinterestVimeo
השכרת ציוד ואטרקציות לאירועים
חפש
דף הבית >> מפל שוקולד להשכרה\מכירה
 


מפלי שוקולד למכירה השכרה \ מכירה
 
מחפשים מפל שוקולד למכירה?
מעוניינים להתעניין לגבי מפלי שוקולד למכירה ולדעת את כל הפרטים?
אם כן, הגעתם למקום הנכון!
אצלנו תמצאו, במרחק נגיעה את האטרציה שתדהים את כולם.
מפלי שוקולד לאירועים הם הדבר הבא ולכל סוגי הגילאים.
למטה תוכלו לקרוא פרטים נוספים על מפלי שוקולד למכירה...
 
מה כוללת קניית מפל שוקולד למכירה/מפלי שוקולד למכירה:



בעת קניית מפל שוקולד תקבלו:


1) מפל שוקולד נפלא המשלב שני כפתורים, אחד לשם חימום השוקולד בבסיס המפל והשני לשם ערבובו.
2) הדרכה אישית שלנו והמלצות על תפריטים מנצחים + חוברת הדרכה בעברית מלאה.
3) שנה אחריות על המוצר - התגלתה תקלה? המפל יוחלף ראש בראש במפל חדש.
4) הנחה על מגוון השירותים והמוצרים הנוספים שלנו.
5) ישנה אפשרות לרכוש דרכנו
שוקולד בלגי נפלא המתאים במיוחד לשימוש במפל.
 

למי מתאים - מפל שוקולד למכירה/מפלי שוקולד למכירה:


1) לאירועים ביתיים לחברים - זה הזמן להזמין את החברים לאירוע מתוק ומשכר באמצעות מפל השוקולד.
2) לאירועים ביתיים למשפחה - הסבתא והסבא, הדוד והדודה ואפילו האחיין הקטן - כולם יתפלאו ויתלהבו
    מהאטרקציה החדשה שנכנסה אליכם הביתה (-:  
3) לערב רומנטי לזוגות האוהבים שביננו - פירוט בטלפון בלבד... (-;
4) לאירועים עסקיים - קינוח מנצח לכל מאורע או סתם ביום יום לעובדי המשרד.
5) לעסקים - מפל שוקולד הניצב בכניסה למשרד יוציא חיוך מכל אחד ואחד (-:
6) אנו בטוחים שתמצאו עוד מגוון שימושים נפלאים ומקוריים לשימוש במפל השוקולד, נשמח לקבל הצעות
    נוספות במייל..


מחירים - מפל שוקולד למכירה/ השכרה מפלי שוקולד למכירה:


עלות מפל שוקולד למכירה בגובה 40 ס"מ הוא כ-500 ש"ח בלבד כולל מע"מ!


עלות מפל שוקולד יד 2 למכירה בגובה 40 ס"מ הוא כ-250 ש"ח בלבד כולל מע"מ!

עלות מפל שוקולד להשכרה בגובה 40 ס"מ הוא כ-100 ש"ח בלבד כולל מע"מ! ניתן לרכוש 1ק"ג שוקולד איכותי ב- 50 ש"ח

 
www.idans.co.il
052-5-602-602
 
 
  
 
 

מפלי שוקולד - הוראות הפעלה של מפלי שוקולד


רכשתם מפל שוקולד לאירועים ואינכם בטוחים איך להפעילו?
שכרתם מפל שוקולד וההסבר שקיבלתם לא היה מספיק מובן?
הגעתם למקום הנכון!
כאן תוכלו לקבל הוראות הפעלה של מפלי שוקולד ברורים וקלים.


בעבר פרסמנו את סוגי מפלי שוקולד לאירועים הנפוצים, נכתוב אותם שוב למי שלא קרא:

מפלי שוקולד בגודל סטנדרטי - גובה 40 ס"מ, רוחב 20 ס"מ, הספק 250w

מפלי שוקולד בגודל בינוני - גובה 65 ס"מ, רוחב 30 ס"מ, הספק W190 


מפלי שוקולד בגודל גדול - גובה 87 ס"מ, רוחב 38 ס"מ, הספק W1120


מפלי שוקולד בגודל ענק - גובה 112 ס"מ, רוחב 42 ס"מ, הספק W1340

לאחר שוידאתם איזה מפל שוקולד יש ברשותכם נעבור להסבר על התפעול:

כמות השוקולד הנצרכת תלויה בגודל מפל שוקולד:

מפל שוקולד בגובה 40 ס"מ צורך כ- 1 ק"ג עד 1.5 ק"ג שוקולד

מפל שוקולד בגובה 65 ס"מ צורך כ-3 עד 4 ק"ג שוקולד

מפל שוקולד בגובה 87 ס"מ צורך כ-6 עד 8 ק"ג שוקולד

מפל שוקולד בגובה 112 ס"מ צורך כ-6 עד 10 ק"ג שוקולד
את השוקולד הבלגי (אותו ניתן לרכוש דרכנו) צריך להמיס ביחס של חצי כוס שמן על כל 1 ק"ג שוקולד.
ניתן להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים של דקה, עצירה וערבוב, חימום, עצירה וערבוב במשך 6 או 7 פעמים. בצורה זו אנו מבטיחים שהשוקולד לא יישרף לנו.
כמו כן ניתן להמיס את השוקולד בסיר כפול של מים רותחים.

אין בעיה להניח את מפל השוקולד קרוב לקצה השולחן, בצורה זו השוקולד לא ילכלך את המפה (-:

אין בעיה להניח את המפל שוקולד על משטח לא ישר לגמרי בתנאי שתשמרו שהמפל עצמו יהיה מספיק ישר, ניתן לעשות זאת באמצעות כוון הרגליים התחתונות.

לאחר שהמסתם את השוקולד אתם יכולים להכניסו למפל השוקולד ואז להפעיל את הספירלה שתעלה ותוריד את השוקולד בסירקולציה.
חוץ מ-מפל שוקולד סטנדרטי בגובה 40 ס"מ, שגוף החימום שלו שומר על טמפרטורה קבועה, שאר מפלי שוקולד הם בעלי תרמוסטט שניתן לכוונן אותו.
מספר דקות לפני שפיכת השוקולד ל-מפל שוקולד מומלץ לכוון את החום לדרגה הגבוהה ביותר ולאחר ששפכנו את השוקולד יש לכוון את החום לרמה האמצעית.

מקווה שנהנתם והחכמתם (-:
אם יהיו שאלות נוספות, אשמח לענות
בברכה, עידן מור
www.idans.co.il
052-5-602-602
 
 
מפלי שוקולד - הוראות בטיחות לשימוש עם מפלי שוקולד


* כמו כל מכשיר חשמלי יש לבדוק שכבל מפל שוקולד תקין ולא קרוע. במידה ומצאתם אותו קרוע יש לאטום
   את הקרע מיידית ע"י הדבקת איזולירבנד ולהחליף את הכבל הקרוע לכבל חדש בהקדם האפשרי.

* כמו כל מכשיר חשמלי יש להיזהר בהרטבת מפל שוקולד באיזורים שלא מיועדים להירטב. נכון ש-מפל  
   שוקולד תפקידו להזרים שוקולד נוזלי אבל רק במקום המיועד לו.
   שוקולד, מים או כל נוזל אחר שיגיע לגוף החימום של מפל שוקולד עלול לגרום לקצר!

* את השוקולד הבלגי (אותו ניתן לרכוש דרכנו) צריך להמיס ביחס של חצי כוס שמן על כל 1 ק"ג שוקולד.
  ניתן להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים של דקה, עצירה וערבוב, חימום, עצירה וערבוב במשך 6 או 7
  פעמים. בצורה זו אנו מבטיחים שהשוקולד לא יישרף לנו.
  כמו כן ניתן להמיס את השוקולד בסיר כפול של מים רותחים.
* לשם ההיגיינה מומלץ להשתמש בכפפות אלסטיות כאשר מרכיבים את מפל שוקולד  
  ושופכים אליו את השוקולד.

* מומלץ לא להפעיל את גוף החימום "על ריק" אלא רק לאחר ששפכנו למפל את
  השוקולד.

* גם את הספירלה מומלץ לא להפעיל מבלי ששוקולד זורם בה.

* במידה והפעלנו את המפל והשוקולד אזל מהמכשיר, פשוט צריך להוסיף שוקולד נוסף ל-מפל שוקולד, בלי
   להילחץ כמובן... (-:
* בשעת הפעלת מפל שוקולד בשטח פתוח מומלץ ביותר לשים חיפוי פרספקט שימנע מהשוקולד לעוף ברוח
   ולהכתים בגדים, חליפות ושמלות יקרות של הטועמים.

* זוהי אמנם לא הוראת בטיחות לשמה אבל במידה ותראו את אחד הטועמים מלוכלך
   משוקולד מומלץ להציע לו מפית כדי למנוע ממנו מבוכה, הוא יעריך את זה (-:
* אין בעיה למלא מזרקים / כוסות / צלחות וכו' בשוקולד בתנאי שאנו משגיחים שבמפל שוקולד נשאר שוקולד
   שיימנע מגוף החימום להינזק.

* אין בעיה אם יתקעו חתיכות פרי או כיבוד אחר בתחתית הספירלה, במקרה כזה יש להוציא אותם, מבלי
  להילחץ כמובן... ולהמשיך בהפעלה כרגיל (-:
* כדי למנוע הצטברות של חיידקים חייבים לשטוף את המפל במים חמים תוך כדי הקפדה שלא ייכנסו מים
  למנוע כמו שכתבנו בתחילת המאמר.

זהו, מקווים שנהנתם ולמדתם את הוראות הבטיחות לשימוש עם מפלי שוקולד
אצלנו בעידנ'ס תוכלו לקבל מפלי שוקולד להשכרה בשלל גדלים ולכל סוגי האירועים!



מקווה שנהנתם והחכמתם (-:
אם יהיו שאלות נוספות, אשמח לענות
בברכה, עידן מור
www.idans.co.il
052-5-602-602
 
 
 
 

מזרקות שוקולד - הוראות בטיחות לשימוש עם מזרקות שוקולד


* כמו כל מכשיר חשמלי יש לבדוק שכבל מזרקת שוקולד תקין ולא קרוע. במידה ומצאתם אותו קרוע יש לאטום
   את הקרע מיידית ע"י הדבקת איזולירבנד ולהחליף את הכבל הקרוע לכבל חדש בהקדם האפשרי.

* כמו כל מכשיר חשמלי יש להיזהר בהרטבת מזרקת שוקולד באיזורים שלא מיועדים להירטב. נכון ש-מזרקת  
   שוקולד תפקידה להזרים שוקולד נוזלי אבל רק במקום המיועד לו.
   שוקולד, מים או כל נוזל אחר שיגיע לגוף החימום של מזרקת שוקולד עלול לגרום לה לקצר!

* את השוקולד הבלגי (אותו ניתן לרכוש דרכנו) צריך להמיס ביחס של חצי כוס שמן על כל 1 ק"ג שוקולד.
  ניתן להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים של דקה, עצירה וערבוב, חימום, עצירה וערבוב במשך 6 או 7
  פעמים. בצורה זו אנו מבטיחים שהשוקולד לא יישרף לנו.
  כמו כן ניתן להמיס את השוקולד בסיר כפול של מים רותחים.
* לשם ההיגיינה מומלץ להשתמש בכפפות אלסטיות כאשר מרכיבים את מזרקת שוקולד  
  ושופכים אליה את השוקולד.

* מומלץ לא להפעיל את גוף החימום "על ריק" אלא רק לאחר ששפכנו למזרקה את השוקולד.

* גם את הספירלה מומלץ לא להפעיל מבלי ששוקולד זורם בה.

* במידה והפעלנו את המפל והשוקולד אזל מהמכשיר, פשוט צריך להוסיף שוקולד נוסף ל-מזרקת שוקולד, בלי
   להילחץ כמובן... (-:
* בשעת הפעלת מזרקת שוקולד בשטח פתוח מומלץ ביותר לשים חיפוי פרספקט שימנע מהשוקולד לעוף ברוח
   ולהכתים בגדים, חליפות ושמלות יקרות של הטועמים.

* אין בעיה אם יתקעו חתיכות פרי או כיבוד אחר בתחתית הספירלה, במקרה כזה יש להוציא אותם, מבלי
  להילחץ כמובן... ולהמשיך בהפעלה כרגיל (-:

* אין בעיה למלא מזרקים / כוסות / צלחות וכו' בשוקולד בתנאי שאנו משגיחים שבמזרקת שוקולד נשאר  
  שוקולד שיימנע מגוף החימום להינזק.

* כדי למנוע הצטברות של חיידקים חייבים לשטוף את המפל במים חמים תוך כדי הקפדה שלא ייכנסו מים
  למנוע כמו שכתבנו בתחילת המאמר.

* זוהי אמנם לא הוראת בטיחות לשמה אבל במידה ותראו את אחד הטועמים מלוכלך
   משוקולד מומלץ להציע לו מפית לניקוי כדי למנוע ממנו מבוכה, הוא יעריך את זה מאוד (-:

זהו, מקווים שנהנתם ולמדתם את הוראות הבטיחות לשימוש עם מזרקות שוקולד
אצלנו בעידנ'ס תוכלו לבצע השכרת מזרקות שוקולד בשלל גדלים ולכל סוגי האירועים!



מקווה שנהנתם והחכמתם (-:
אם יהיו שאלות נוספות, אשמח לענות
בברכה, עידן מור
www.idans.co.il
052-5-602-602


 
שוקולד חלב: שוקולד שהוא תערובת של תמצית הקקאו, חלב, חמאת קקאו וסוכר. שוקולד חלב רך יותר, חלק יותר בטעמו ועדין יותר משוקולד כהה.
שוקולד כהה: שוקולד ללא תוספת  חלב. על פי התקן האירופי שוקולד זה חייב להכיל לפחות 35% מוצקי קקאו. שוקולד כהה איכותי ביותר מכיל 70% מוצקי קקאו או יותר.
שוקולד מריר: שוקולד שהוא כמעט נטול סוכר ויש בו ואחוז גבוה יותר של תמצית הקקאו ואינו מכיל חלב. נחשב לבריא ביותר מבין הסוגים השונים של שוקולד, ומשמש גם לבישול ואפיה.
שוקולד לבן: עשוי  מחמאת קקאו ואינו מכיל מוצקי קקאו.
 
 
 
ניתן להשכיר מפלי שוקולד בגדלים שונים וסוגי שוקולדים איכותיים שמתאימים לשימוש במפלי השוקולד.
יש לציין שזרימת מפל השוקולד לא תלויה בגודלו או בצורתו אלא באיכות השוקולד ובאופן המסתו, לכן כחלק מהשירות
תינתן לכם הדרכה לגבי הפעלת מפל השוקולד והכנת תמיסת השוקולד - כי אצלנו לא מתפשרים על איכות ושרות!!!
 
 
סוגי השוקולדים לשימוש במפלי/מזרקות השוקולד:
* שוקולד בלגי מריר (פרווה) – שוקולד כהה בעל תכולת סוכר נמוכה יותר וללא רכיבי חלב. משמש לרוב למטרות בישול, אך יחד עם זאת, ישנם רבים המעדיפים לאכול שוקולד זה בצורתו המוצקה על פני הסוגים האחרים ניתך בטמפרטורה של כ-37 מעלות צלזיוס.
* שוקולד בלגי לבן חלבי – שוקולד זה אינו מכיל את עיסת הקקאו המקנה לשוקולד החלב את צבעו החום.
שוקולד זה מבוסס על חמאת קקאו ואינו מכיל מוצקי קקאו. ניתך בטמפרטורה של כ-29 מעלות צלזיוס.
* שוקולד בלגי חום חלבי – שוקולד המכיל חמאת קקאו ועיסת קקאו אשר מקנה לשוקולד את צבעו החום.
תכולת הסוכר בו נמוכה. ניתך בטמפרטורה של כ-32 מעלות צלזיוס.
יש לציין שהתקן האירופאי קובע כי שוקולד כהה חייב להכיל לפחות 35% מוצקי קקאו.
* שוקולד לבן (פרווה) - שוקולד צמחי בטעם וניל שמכיל כמות קטנה יחסית של סוכר.
כמו כן, ישנם סוגים רבים של שוקולדים אך לא כולם מתאימים לתפעול מפלי השוקולד, לכן אנו ממליצים
להשתמש בשוקולד בלגי איכותי שמכיל מעל 50% מוצקי קקאו- ניתן לרכוש את השוקולד
מפלי השוקולד מהווים אטרקציה מדהימה למגוון אירועים, כגון: ימי הולדת, חתונות, בר/בת מצווה, בריתות, אירועים עסקיים,ימי נישואין, מסיבות רווקים/ות, כנסים ואירועים חברתיים,בקיצור, מפלי השוקולד מתאימים לכל אירוע ולכל גיל ומוסיפים טעם מתוק ואווירה קסומה.
מפלי השוקולד מיובאים מארה"ב ומקורן בפיתוח של השף הנרי דואל. הרעיון המרכזי היה לקחת מתקן לפונדו שוקולד ולפתח ממנו מכונה המייצרת הפעלה רב חושית, ואכן מפלי השוקולד מהווים אטרקציה בלתי נשכחת.קיימת הקפדה רבה על סטנדרטים החומרים מהם מיוצרים המפלים, רמת הליטוש והעיבוד, שמירה על עקרונות אלו הן הנותנות את האפשרות ליצירת חוויה מושלמת הן ברמה הגסטרונומית והן בהיבט של מייצג מרהיב.
כיום יש מגוון עצום של אטרקציות לאירועים, אך האטרקציה המדהימה ביותר שמשדרגת את האירוע היא בר המתוקים שבמרכזו נמצא מפל השוקולד. הבר כולל מגוון עצום של ממתקים בשילוב פירות מעוצבים ומפלי שוקולד מדהימים אשר משאירים את האורחים עם טעם מתוק בפה.
כל המתבונן בתהליך הזרימה של השוקולד הניגר על פני המפל לא יכול שלא להתפעל ולהתהפנט כאשר המראה הנפלא משתלב עם הניחוח המענג של שוקולד איכותי. כאשר טועמים מהשוקולד בשילוב הפירות, הממתקים והעוגיות מושלמת החוויה הרב חושית.
ישנם סוגים רבים של מפלי שוקולד:
מפלי שוקולד קטנים ביתיים: גובה- 40 ס"מ, רוחב- 20 ס"מ, מתח- V220, הספק- W340
מפלי שוקולד בינוניים: גובה- 65 ס"מ, רוחב- 30 ס"מ, מתח- V220, הספק- W190
מפלי שוקולד גדולים: גובה- 87 ס"מ, רוחב- 38 ס"מ, מתח- V220, הספק- W1120
מפלי שוקולד ענקיים: גובה- 112 ס"מ, רוחב- 42 ס"מ, מתח- V220, הספק- W1340
מה ניתן לטבול עם מפלי/מזרקות השוקולד?
* מגוון רחב של פירות העונה: בננה, תות, אבטיח, מלון, תפוח, קיווי, אפרסק, אננס…
* ממתקים: מרשמלו, בננות מסוכרות, נחשים ושלל ממתקים בעיצובים מיוחדים.
* עוגיות: קוביות וופלים, עוגיות חיוכים, גליליות, פרוסות עוגה, בסקוויטים…
* חטיפים: במבה, בייגלה, ביסלי…
סוגי השוקולדים לשימוש במפלי/מזרקות השוקולד:
* שוקולד בלגי מריר (פרווה) – שוקולד כהה בעל תכולת סוכר נמוכה יותר וללא רכיבי חלב. משמש לרוב למטרות בישול, אך יחד עם זאת, ישנם רבים המעדיפים לאכול שוקולד זה בצורתו המוצקה על פני הסוגים האחרים ניתך בטמפרטורה של כ-37 מעלות צלזיוס.
* שוקולד בלגי לבן חלבי – שוקולד זה אינו מכיל את עיסת הקקאו המקנה לשוקולד החלב את צבעו החום.
שוקולד זה מבוסס על חמאת קקאו ואינו מכיל מוצקי קקאו. ניתך בטמפרטורה של כ-29 מעלות צלזיוס.
* שוקולד בלגי חום חלבי – שוקולד המכיל חמאת קקאו ועיסת קקאו אשר מקנה לשוקולד את צבעו החום.
תכולת הסוכר בו נמוכה. ניתך בטמפרטורה של כ-32 מעלות צלזיוס.
יש לציין שהתקן האירופאי קובע כי שוקולד כהה חייב להכיל לפחות 35% מוצקי קקאו.
* שוקולד לבן (פרווה) - שוקולד צמחי בטעם וניל שמכיל כמות קטנה יחסית של סוכר.
כמו כן, ישנם סוגים רבים של שוקולדים אך לא כולם מתאימים לתפעול מפלי השוקולד, לכן אנו ממליצים
להשתמש בשוקולד בלגי איכותי שמכיל מעל 50% מוצקי קקאו- ניתן לרכוש את השוקולד
בחברת "המפל של ענבל".
 
 
 
 
 

הוראות בטיחות להפעלת מפל/מזרקת שוקולד:
* יש לשים לב לא למלא שוקולד עם כוסות\צלחות, מפני שפעולה זו מורידה משמעותית את מפלס השוקולד בקערה וכתוצאה מכך המנוע עלול להישרף.
* כאשר מחממים את השוקולד יש לשים לב לא לחמם יותר מידי מפני שהשוקולד עלול להישרף.
* במידה והשוקולד במפלס הקערה נגמר יש להוסיף במידית שוקולד או לכבות את המפל.
* במהלך הפעלת המפל יש לשים לב שאין חתיכות\פירות בקערת המפל מפני שהצטברות זו עלולה לסתום את זרימת המפל, ולגרום למאמץ יתר למנוע המפל.
* לאחר שהמפל מתקרר יש לפרקו לחלקים ולשטוף במים חמים, לשים לב לא לשטוף את המנוע במים.