מפלי שוקולד למכירה/השכרה

מחפשים מפל שוקולד למכירה? מתעניינים לגבי מפלי שוקולד למכירה ?

אם כן, הגעתם למקום הנכון! אצלנו תמצאו, במרחק נגיעה את האטרציה שתדהים את כולם. מפלי שוקולד לאירועים הם הדבר הבא ולכל סוגי הגילאים. למטה תוכלו לקרוא פרטים נוספים על מפלי שוקולד למכירה…

מה כוללת קניית מפל שוקולד למכירה/מפלי שוקולד למכירה? בעת קניית מפל שוקולד תקבלו:

1) מפל שוקולד נפלא המשלב שני כפתורים, אחד לשם חימום השוקולד בבסיס המפל והשני לשם ערבובו.
2) הדרכה אישית שלנו והמלצות על תפריטים מנצחים + חוברת הדרכה בעברית מלאה.
3) שנה אחריות על המוצר – התגלתה תקלה? המפל יוחלף ראש בראש במפל חדש.
4) הנחה על מגוון השירותים והמוצרים הנוספים שלנו.
5) ישנה אפשרות לרכוש דרכנו שוקולד בלגי נפלא המתאים במיוחד לשימוש במפל.

למי מתאים – מפל שוקולד למכירה/מפלי שוקולד למכירה:

1) לאירועים ביתיים לחברים – זה הזמן להזמין את החברים לאירוע מתוק ומשכר באמצעות מפל השוקולד.
2) לאירועים ביתיים למשפחה – הסבתא והסבא, הדוד והדודה ואפילו האחיין הקטן – כולם יתפלאו ויתלהבו
מהאטרקציה החדשה שנכנסה אליכם הביתה (-:
3) לערב רומנטי לזוגות האוהבים שביננו – פירוט בטלפון בלבד… (-;
4) לאירועים עסקיים – קינוח מנצח לכל מאורע או סתם ביום יום לעובדי המשרד.
5) לעסקים – מפל שוקולד הניצב בכניסה למשרד יוציא חיוך מכל אחד ואחד (-:
6) אנו בטוחים שתמצאו עוד מגוון שימושים נפלאים ומקוריים לשימוש במפל השוקולד, נשמח לקבל הצעות
נוספות במייל..

מחירים – מפל שוקולד למכירה/ השכרה מפלי שוקולד למכירה:

-עלות מפל שוקולד למכירה בגובה 40 ס"מ הוא כ-500 ש"ח בלבד כולל מע"מ!

-עלות מפל שוקולד יד 2 למכירה בגובה 40 ס"מ הוא כ-250 ש"ח בלבד כולל מע"מ!

-עלות מפל שוקולד להשכרה בגובה 40 ס"מ הוא כ-100 ש"ח בלבד כולל מע"מ! ניתן לרכוש 1ק"ג שוקולד איכותי ב- 50 ש"ח

 

מזרקות שוקולד הוראות בטיחות לשימוש עם מזרקות שוקולד:

* כמו כל מכשיר חשמלי יש לבדוק שכבל מזרקת שוקולד תקין ולא קרוע. במידה ומצאתם אותו קרוע יש לאטום
את הקרע מיידית ע"י הדבקת איזולירבנד ולהחליף את הכבל הקרוע לכבל חדש בהקדם האפשרי.

* כמו כל מכשיר חשמלי יש להיזהר בהרטבת מזרקת שוקולד באיזורים שלא מיועדים להירטב. נכון ש-מזרקת
שוקולד תפקידה להזרים שוקולד נוזלי אבל רק במקום המיועד לו.
שוקולד, מים או כל נוזל אחר שיגיע לגוף החימום של מזרקת שוקולד עלול לגרום לה לקצר!

* את השוקולד הבלגי (אותו ניתן לרכוש דרכנו) צריך להמיס ביחס של חצי כוס שמן על כל 1 ק"ג שוקולד.
ניתן להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים של דקה, עצירה וערבוב, חימום, עצירה וערבוב במשך 6 או 7
פעמים. בצורה זו אנו מבטיחים שהשוקולד לא יישרף לנו.
כמו כן ניתן להמיס את השוקולד בסיר כפול של מים רותחים.
* לשם ההיגיינה מומלץ להשתמש בכפפות אלסטיות כאשר מרכיבים את מזרקת שוקולד
ושופכים אליה את השוקולד.

* מומלץ לא להפעיל את גוף החימום "על ריק" אלא רק לאחר ששפכנו למזרקה את השוקולד.

* גם את הספירלה מומלץ לא להפעיל מבלי ששוקולד זורם בה.

* במידה והפעלנו את המפל והשוקולד אזל מהמכשיר, פשוט צריך להוסיף שוקולד נוסף ל-מזרקת שוקולד, בלי
להילחץ כמובן… (-:
* בשעת הפעלת מזרקת שוקולד בשטח פתוח מומלץ ביותר לשים חיפוי פרספקט שימנע מהשוקולד לעוף ברוח
ולהכתים בגדים, חליפות ושמלות יקרות של הטועמים.

* אין בעיה אם יתקעו חתיכות פרי או כיבוד אחר בתחתית הספירלה, במקרה כזה יש להוציא אותם, מבלי
להילחץ כמובן… ולהמשיך בהפעלה כרגיל (-:

* אין בעיה למלא מזרקים / כוסות / צלחות וכו' בשוקולד בתנאי שאנו משגיחים שבמזרקת שוקולד נשאר
שוקולד שיימנע מגוף החימום להינזק.

* כדי למנוע הצטברות של חיידקים חייבים לשטוף את המפל במים חמים תוך כדי הקפדה שלא ייכנסו מים
למנוע כמו שכתבנו בתחילת המאמר.

* זוהי אמנם לא הוראת בטיחות לשמה אבל במידה ותראו את אחד הטועמים מלוכלך
משוקולד מומלץ להציע לו מפית לניקוי כדי למנוע ממנו מבוכה, הוא יעריך את זה מאוד (-:

ניתן להשכיר מפלי שוקולד בגדלים שונים וסוגי שוקולדים איכותיים שמתאימים לשימוש במפלי השוקולד.
יש לציין שזרימת מפל השוקולד לא תלויה בגודלו או בצורתו אלא באיכות השוקולד ובאופן המסתו, לכן כחלק מהשירות
תינתן לכם הדרכה לגבי הפעלת מפל השוקולד והכנת תמיסת השוקולד – כי אצלנו לא מתפשרים על איכות ושרות!!!

כמו כן, ישנם סוגים רבים של שוקולדים אך לא כולם מתאימים לתפעול מפלי השוקולד, לכן אנו ממליצים
להשתמש בשוקולד בלגי איכותי שמכיל מעל 50% מוצקי קקאו- ניתן לרכוש את השוקולד
מפלי השוקולד מהווים אטרקציה מדהימה למגוון אירועים, כגון: ימי הולדת, חתונות, בר/בת מצווה, בריתות, אירועים עסקיים,ימי נישואין, מסיבות רווקים/ות, כנסים ואירועים חברתיים,בקיצור, מפלי השוקולד מתאימים לכל אירוע ולכל גיל ומוסיפים טעם מתוק ואווירה קסומה.

מפלי השוקולד מיובאים מארה"ב ומקורן בפיתוח של השף הנרי דואל. הרעיון המרכזי היה לקחת מתקן לפונדו שוקולד ולפתח ממנו מכונה המייצרת הפעלה רב חושית, ואכן מפלי השוקולד מהווים אטרקציה בלתי נשכחת.קיימת הקפדה רבה על סטנדרטים החומרים מהם מיוצרים המפלים, רמת הליטוש והעיבוד, שמירה על עקרונות אלו הן הנותנות את האפשרות ליצירת חוויה מושלמת הן ברמה הגסטרונומית והן בהיבט של מייצג מרהיב.
כיום יש מגוון עצום של אטרקציות לאירועים, אך האטרקציה המדהימה ביותר שמשדרגת את האירוע היא בר המתוקים שבמרכזו נמצא מפל השוקולד. הבר כולל מגוון עצום של ממתקים בשילוב פירות מעוצבים ומפלי שוקולד מדהימים אשר משאירים את האורחים עם טעם מתוק בפה.
כל המתבונן בתהליך הזרימה של השוקולד הניגר על פני המפל לא יכול שלא להתפעל ולהתהפנט כאשר המראה הנפלא משתלב עם הניחוח המענג של שוקולד איכותי. כאשר טועמים מהשוקולד בשילוב הפירות, הממתקים והעוגיות מושלמת החוויה הרב חושית.

ישנם סוגים רבים של מפלי שוקולד אלו כל הסוגים:

מפלי שוקולד קטנים ביתיים: גובה- 40 ס"מ, רוחב- 20 ס"מ, מתח- V220, הספק- W340
מפלי שוקולד בינוניים: גובה- 65 ס"מ, רוחב- 30 ס"מ, מתח- V220, הספק- W190
מפלי שוקולד גדולים: גובה- 87 ס"מ, רוחב- 38 ס"מ, מתח- V220, הספק- W1120
מפלי שוקולד ענקיים: גובה- 112 ס"מ, רוחב- 42 ס"מ, מתח- V220, הספק- W1340
מה ניתן לטבול עם מפלי/מזרקות השוקולד?
* מגוון רחב של פירות העונה: בננה, תות, אבטיח, מלון, תפוח, קיווי, אפרסק, אננס…
* ממתקים: מרשמלו, בננות מסוכרות, נחשים ושלל ממתקים בעיצובים מיוחדים.
* עוגיות: קוביות וופלים, עוגיות חיוכים, גליליות, פרוסות עוגה, בסקוויטים…
* חטיפים: במבה, בייגלה, ביסלי…

סוגי השוקולדים לשימוש במפלי/מזרקות השוקולד:

* שוקולד בלגי מריר (פרווה) – שוקולד כהה בעל תכולת סוכר נמוכה יותר וללא רכיבי חלב. משמש לרוב למטרות בישול, אך יחד עם זאת, ישנם רבים המעדיפים לאכול שוקולד זה בצורתו המוצקה על פני הסוגים האחרים ניתך בטמפרטורה של כ-37 מעלות צלזיוס.
* שוקולד בלגי לבן חלבי – שוקולד זה אינו מכיל את עיסת הקקאו המקנה לשוקולד החלב את צבעו החום.
שוקולד זה מבוסס על חמאת קקאו ואינו מכיל מוצקי קקאו. ניתך בטמפרטורה של כ-29 מעלות צלזיוס.
* שוקולד בלגי חום חלבי – שוקולד המכיל חמאת קקאו ועיסת קקאו אשר מקנה לשוקולד את צבעו החום.
תכולת הסוכר בו נמוכה. ניתך בטמפרטורה של כ-32 מעלות צלזיוס.
יש לציין שהתקן האירופאי קובע כי שוקולד כהה חייב להכיל לפחות 35% מוצקי קקאו.
* שוקולד לבן (פרווה) – שוקולד צמחי בטעם וניל שמכיל כמות קטנה יחסית של סוכר.
כמו כן, ישנם סוגים רבים של שוקולדים אך לא כולם מתאימים לתפעול מפלי השוקולד, לכן אנו ממליצים
להשתמש בשוקולד בלגי איכותי שמכיל מעל 50% מוצקי קקאו- ניתן לרכוש את השוקולד
בחברת "המפל של ענבל".

 

0 תגובות

השאירו תגובה

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *